Ι български Ι BGN

Добре дошли в Тиенс!

Cart

Съжалявам! Свързаните елементи не са намерени. Отидете да видите други.

News Details

2022-05-18 19:06:42

TIENS LOVE DAY 2022!

Почувствай любов, създай любов, споделi любов! 

Удовлетворението от самите нас, прави живота да си струва да се живее. Всеки човек може да има различни потребности в живота си. Докато някои копнеят за успех, други нямат най-основните удобства като подслон или достатъчно храна.  

Щедростта е лесно изпълнимо упражнение. Всички трябва да помним едно нещо, че помагането на другите е скрита благословия. Защото когато помагаме на другите да растат, ние също растем в процеса. Той добавя стойност и смисъл към живота ни.

Tiens Group, винаги се е придържала към благотворителната философия на „Произлизане от обществото и принос обратно към обществото“. 

Компанията участва активно в благотворителни каузи и се отстоява, за да покаже и насърчава социалната отговорност. Tiens Group вече е дарила повече от 1,5 милиарда китайски юана на обществени и социални благотворителни организации. 

Как можете да помогнете тази година? 18 май е много специален ден за TIENS Group.  Той отбелязва ДЕНЯТ НА ЛЮБОВТАТА НА TIENS! 

Всяка година избираме благотворителна организация или семейство, за да подкрепяме и насърчаваме всички наоколо да се присъединят към нашата кампания и да подкрепят хората в нужда. 

Тази година Тиенс България е избрала да подкрепи две малки дечица, които са останали без родители, по време на Ковид пандемията. Включете се и вие в благотворителната кауза на Тиенс България! Да помогнем на тези деца да имат един по-хубав и по-щастлив живот. 

За повече информация се обърнете към Централен офис на Тиенс България в гр.София. тел: 0884 173 341